Čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou Häagen-Dazs balenou v pistáciové drti, malinovou omáčkou, Godet malinami s glazé a čokoládovými kameny | ||
Alergeny: 1, 3, 7, 8![]() ![]() |
258,- Kč |
Skořicové Créme Brulée s variací lesního ovoce a zmrzlinou Häagen-Dazs Créme Brulée a pekanovými ořechy | ||
Alergeny: 3, 7, 8![]() ![]() |
238,- Kč |
Panna Cotta s omáčkou a sedlinou z maracuji, maracujovým coolie a želé
(na objednávku - 48 hod.) |
||
Alergeny: 3, 7![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
238,- Kč |
New York cheesecake s jahodovou zmrzlinou Häagen-Dazs, sedlinou a omáčkou z jahod, jahodovým coolie, parfaiet z bílé čokolády | ||
Alergeny: 1, 3, 7![]() ![]() ![]() |
248,- Kč |
Čokoládová variace „Black & White“ s Mascarpone, divokými borůvkami a ostružinami, borůvkovým chutney, cooliem a želatinou z borůvek | ||
Alergeny: 7![]() ![]() |
258,- Kč |
![]() |
Häagen-Dazs Fruit Journey
(čtyři exklusivní zmrzliny s čerstvým ovocem) |
|
Alergeny: 7 | 238,- Kč |
Variace evropských sýrů s fíkovým chutney , vlašskými ořechy a hroznovým vínem | ||
Alergeny: 8![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
258,- Kč |
Pralinky / Italská čokoláda se sušeným ovocem | ||
Alergeny: 7, 8![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
99,- Kč |
"Dragon fruit" - Pitahaya s maracujovým želé a citronovým sorbetem | ||
Alergeny: ![]() ![]() |
258,- Kč |
Sorbet s proseccem | ||
Alergeny: ![]() ![]() |
198,- Kč |
Kreolský salát s kokosovým mlékem, piniovými oříšky, mandarinkovým sorbetem baleným v kokosu a mandarinkou glazovanou Guatemalským rumem v bílé čokoládě | ||
Alergeny: 7, 8![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
258,- Kč |
Zabaglione s Marsalou a hrozny | ||
Alergeny: 3![]() |
248,- Kč |
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)