Amuse Bouche | ||
Alergeny: ![]() |
99,- Kč |
Paté z mečouna / tuňáka, marmeláda z květů Opuncie / Morouše, citrusové plody | ||
Alergeny: 4![]() ![]() |
70 g | 255,- Kč |
![]() |
Caldereta de langosta - menorská langustová polévka Bique z langustích skeletů s langustím masem |
|
Alergeny: 2, 7, 9 | 250 ml | 1680,- Kč |
Consommé z pštrosího krku | ||
Alergeny: ![]() ![]() |
250 ml | 145,- Kč |
Tatarský biftek z klokaní svíčkové s křepelčím vejcem | ||
Alergeny: 3, 10![]() ![]() ![]() |
70 g | 285,- Kč |
Carpaccio z krokodýla, mátou a zázvorovým vinaigrette | ||
Alergeny: ![]() ![]() ![]() |
70 g | 285,- Kč |
Krab kamčatský na louisianský způsob | ||
Alergeny: 2![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
100 g | 399,- Kč |
Pštrosí biftek flambovaný koňakem z pštrosího vejce, grilovaným ananasem, bazalkou a mandlemi Etocha | ||
Alergeny: 3, 7, 8![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
200 g | 595,- Kč |
Filet mignon z klokaní svíčkové flambovanými švestkami a chilly plum chutney | ||
Alergeny: ![]() ![]() |
200 g | 685,- Kč |
Piccata z krokodýla s kreolskou omáčkou, pečenými datlemi a zázvorovým vinaigrettem | ||
Alergeny: ![]() ![]() ![]() ![]() |
200 g | 825,- Kč |
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)