Flambované jahody na likéru Grand Marnier s krémem chantilly | ||
Alergeny: 7![]() ![]() |
325,- Kč |
„Prugne caldi” horké švestky flambované tmavým guatemalským rumem s kopečkem vanilkové (čokoládové) zmrzliny Häagen-Dazs přelité mléčnou (bílou) čokoládou a zdobené mandlemi | ||
Alergeny: 7, 8![]() ![]() |
245,- Kč |
Grilovaný ananas a pečený banán flambovaný kubánským rumem v jablečném karamelu s vanilkovou zmrzlinou Häagen-Dazs | ||
Alergeny: 7![]() ![]() |
255,- Kč |
Čokoládové fondue s banány, ananasem, jahodami z Belgické čokolády Callebaut | ||
Alergeny: 7![]() ![]() |
235,- Kč |
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)