Mušle (slávky) na česneku marinované francouzským vínem, provensálským kořením s česnekovými chipsy | ||
Alergeny: 1, 2, 3, 7![]() ![]() |
500 g | 285,- Kč |
Tygří krevety “Gambas Al ajillo” na česneku s šafránovou majonézou, podávané s katalánským chlebem |
||
Alergeny: 1, 2, 3![]() ![]() ![]() |
4 ks | 395,- Kč |
Chapadla z chobotnice, kalamáry po Galicijsku s francouzskými ratté bramborami a česnekem, podávané na ragů z Bio fazolí Azuki | ||
Alergeny: 1, 3, 7, 13 | 2 ks | 495,- Kč |
Grilovaná pražma královská podávaná s chilli marmeládou, estragonem, grenaillemi a pažitkovým dipem | ||
Alergeny: 4![]() ![]() ![]() |
350 g | 395,- Kč |
Bretaňská langusta s omáčkou Maltése, máslem Ghí a zeleným salátkem (Tip šéfkuchaře - pilaf z jasmínové Bio rýže) |
||
Alergeny: 2, 3, 7, 10![]() ![]() ![]() ![]() |
100 g | 499,- Kč |
Kanadský humr s Holandskou omáčkou sladkým máslem a pečeným citrónem (Tip šéfkuchaře - černé sépiové tagliatelle) |
||
Alergeny: 1, 2, 3, 7, 10![]() ![]() |
100 g | 210,- Kč |
Tiger Prawn (110 - 155 g) s chřestem a koktejlovým dipem (Tip šéfkuchaře - pyré z asijských sladkých brambor s Bio mrkví ) |
||
Alergeny: 2, 3, 10, 11![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ks | 485,- Kč |
Mořský krab se salsou de Morseille , salát s mangem a chilli dresingem (Tip šéfkuchaře - Bio kuskus s kokosovými řezy) |
||
Alergeny: 2, 7, 8![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ks | 989,- Kč |
Grilované Scampi s passion fruit, karambolou a citronovým vinaigrettem |
||
Alergeny: 2, 7![]() ![]() |
500 g | 1290,- Kč |
Rizoto s chobotnicí, mušlemi, kalamáry, cuketou a papayou |
||
Alergeny: 2![]() |
250 g | 285,- Kč |
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)