Octopus Carpaccio s olivovým olejem, limetkou a čerstvým estragonem | ||
Alergeny: 1, 3, 14![]() |
70 g | 245,- Kč |
Marinované chobotničky a sépie s chilli v bylinkovém oleji s tartarem z červené Bio čočky | ||
Alergeny: 1, 3, 7, 13, 14![]() ![]() ![]() ![]() |
70 g | 235,- Kč |
Gambas s citronovým vinaigrettem, řeřichou, mangové chutney s chilli a koriandrem | ||
Alergeny: 1, 2, 3, 7![]() |
70 g | 225,- Kč |
Mušle svatého Jakuba balené do panccetty s tartarem ze zelené Bio čočky Pui a pečené papriky, řeřichou a lístky rukoly | ||
Alergeny: 1, 2, 3, 13 | 2 ks | 275,- Kč |
Tuňákové Carpaccio s kapari a čerstvým oregánem | ||
Alergeny: 1, 3, 4![]() |
70 g | 245,- Kč |
Kaviár z jesetera servírovaný na ledu, s bylinkovým máslem a pošírovaným křepelčím vejcem | |
Alergeny: 1, 3, 4, 7![]() |
cena a druh dle nabídky |
Čerstvé ústřice (Oleron, France) s jemně sekanou šalotkou marinovanou v Acetu Balsamicu (na objednávku - min. 48 hod.) |
||
Alergeny: 2![]() |
3/6/12 ks | 198,-/358,-/638,- Kč |
Carpaccio "Nero di Seppia" s řeřichou | ||
Alergeny: ![]() ![]() |
70 g | 245,- Kč |
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)