Torchon z kachních Foié gras s lanýžy, jahodami, mangovým chutney a brioškou Mousseline | ||
Alergeny: 1, 3, 7 ![]() ![]() |
70 g | 295,- Kč |
Mini rajčátka s krémovým balsamikem, carpacciem z bůvolí mozzarely a čerstvou bazalkou | ||
Alergeny: 7![]() ![]() ![]() |
70 g | 195,- Kč |
Carpaccio z argentinské hovězí svíčkové s hoblinkami z parmezánu, bazalkou a bagetovými chipsy | ||
Alergeny: 1, 3, 7![]() |
70 g | 245,- Kč |
Gratinovaní šneci v česnekovém a šalotkovém másle, pilaf z černé Bio čočky Beluga, servírovaní na mořské soli | ||
Alergeny: 1, 3, 7, 13![]() ![]() |
6 ks | 265,- Kč |
Grilované Foié gras s omáčkou z porta s marinovanými třešněmi, mandlemi a lístkem rukoly | ||
Alergeny: 1, 3, 8![]() ![]() |
90 g | 315,- Kč |
Žabí stehýnka smažená s omáčkou z pečeného česneku, tartarem z Quinoi a oranžové korálové čočky, salátkem a bagetovými chipsy | ||
Alergeny: 1, 3, 7, 10, 13![]() ![]() |
3 ks | 255,- Kč |
Pečené chilli papričky plněné sýrem Čedar, dip s créme fraiche a pažitkou | ||
Alergeny: 1, 3, 7![]() ![]() |
3 ks | 195,- Kč |
Pata negra s piniovými oříšky | ||
Alergeny: 8![]() |
70 g | 395,- Kč |
Carpaccio z bio řepy, kozím sýrem a bazalkou | ||
Alergeny: 8![]() ![]() ![]() |
70 g | 195,- Kč |
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)