Steak z tuňáka na grilu v sezamové krustě s Andaluskou tapenádou, a bagetovými chipsy s tomatovou salsou a salátkem
(na objednávku ...min.48 hod.) |
||
Alergeny: 1, 3, 4, 10, 11![]() |
200 g | 595,- Kč |
Kambala s kaštanovým pyré, omáčkou z lišek a černým kořenem
|
||
Alergeny: 4, 7, 8![]() ![]() |
200 g | 595,- Kč |
Filet z pražmy královské s kaší z kandovaného lilku, ravioli, artyčoky, ragů z červené řepy
|
||
Alergeny: 1, 3, 4, 7![]() ![]() |
200 g | 495,- Kč |
Atlantický halibut s pyré z pečené dýně a estragonem
|
||
Alergeny: 4, 5![]() ![]() ![]() |
200 g | 790,- Kč |
Pečený filet z lososa s koprovou omáčkou, bramborovou kaší, servírovaný na grilované cuketě
|
||
Alergeny: 4, 7![]() |
200 g | 455,- Kč |
Mořský jazyk "la Truffe" s čerstvým lanýžem zapečený francouzským lanýžovým sýrem, lanýžové pyré, mangové chutney, čerstvá bylinka
|
||
Alergeny: 4, ![]() ![]() |
200 g | 695,- Kč |
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)