Salát s grilovananou chobotnicí a kalamáry, chilli, fenyklem, rukolou a cherry rajčátkami | ||
Alergeny: 14![]() ![]() |
80 g | 228,- Kč |
Římský salát s ančovičkovým dresingem, (krevetami / kuřecím masem a panccettou) česnekovými krutony a parmezánem | ||
Alergeny: 1, 2, 3, 10![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
80 g | 198,-/228,-/218,- Kč |
Pikantní tuňák, servírovaný na čekankovém salátu s medovým drezinkem, cherry octem a pomerančem
(na objednávku ...min.48 hod.) |
||
Alergeny: 4, 8![]() ![]() |
80 g | 228,- Kč |
Směs trhaných salátů s gorgonzolou, vlašskými ořechy, jahodami a papayou (mangem) | ||
Alergeny: 7, 8![]() |
80 g | 198,- Kč |
Salát s argentinskou hovězí svíčkovou a parmazánem | ||
Alergeny: 8![]() ![]() |
80 g | 238,- Kč |
Hruška s čekankou, kandované vlašské ořechy a modrý sýr
(týdenní nabídka) |
||
Alergeny: 7, 8![]() ![]() |
198,- Kč |
Veškeré druhy salátů připravujeme taktéž v degustačním polovičním množství.
Degustační menu
Rádi pro Vás sestavíme taktéž degustační menu (počet chodů dle přání a konkrétní objednávky, info u obsluhy)
Jídelní lístek sestaven dle receptur Jaroslava Zahálky (Mood), Romana Pauluse (Alcron Prague), Jana Horkého a Lukáše Skály (Intercontinental Prague), Milana Sedláka (Kampapark), Pavla Bárty (restaurace Svatá Klára), Jimiho Stifta & Stephana Senewiratneho (Mandarin Oriental Prague), Jana Všetečky (finalista Bocuse d ’or 2009) a Gordona Ramseyho (držitel 13 Michelinských hvězd)